majoXJ píše:Ak som pochopil mard, to co ste napisali (ten prvý alebo ten druhých program), mozem pouzit do schémy Hodiny s 57mm LED displejom. Len tam pridam este 2 sedemsegmenty na sekundy a bude to?
Preventivně raději zdůrazním že to není jeden nebo druhý program, ale jeden jediný program ve více kusech, které se slinkují dohromady po překladu. Ne - modifikace se týkají toho článku, co publikoval Kosta specielně pro Vás a má název: Hodiny s kalendářem. V tom článku jsou popsány hodiny, které zobrazují střídavě čas a datum. Ten původní článek (s 57 mm LED) jsem myslel, že jste už opustil, neboť zobrazoval jen čas a datum nikoliv. A co se týče té poznámky s těma 2 sedmisegmentovkama, tak to jste mě zmátl úplně. Jsem měl pocit, že jste před časem psal, že máte celkem 10 sedmisegmentovek a nyní píšete o 4 (původních) + 2 nové = 6 celkem. K chybě také možná došlo protože jste psal o 89C051 a já to bral jako překlep z 89C51 (což je to schéma nového článku) a vy jste udělal překlep z 89C2051 (cpž je ten starý článek s 57 mm LED). Buďte o trochu více konzistentní, ať tuším co vlastně vyrábíte a jaký má být výsledek.